Om os

Oplev og smag det ægte Piemonte!

Piemonte Vine & Delikatesser blev grundlagt i 2008, og bliver drevet af Jørgen Gregers Hansson og Isabella Sigersen Pautsch, også kaldet Piemonte Jørgen og Piemonte Bella.

HISTORIEN BAG PIEMONTE VINE & DELIKATESSER

Jørgen har i 31år arbejdet inden for IT og ledelse i bankverden, inden han tog springet og blev Piemonte Jørgen.
Bella er uddannet serviceøkonom, og har i en årrække arbejdet som koordinator ved forskellige større virksomheder, før kærligheden til Piemonte vandt hendes hjerte.

Piemonte Jørgen og Piemonte Bella driver også firmaet Piemonte Rejser, som har eksisteret siden 2010.
Piemonte Jørgen begyndte at rejse til Piemonte i 2006, og det var kærlighed ved første blik! Her blev grundstenen til at handle med vine og delikatesser lagt, og i 2008 bød muligheden sig for at starte Piemonte Vine & Delikatesser op. I 2010 mødte Piemonte Jørgen og Piemonte Bella hinanden – Bella blev også meget hurtigt bidt af Piemonte, og fra 2013 begyndte Bella at bruge al sin fritid i forretningen. I 2017 blev Bella officielt en del af Piemonte Vine & Delikatesser, og varetager i dag sammen med Jørgen den daglige drift af forretningen samt Piemonte Rejser.

At blive kendt af danskerne som den virksomhed, man kommer til hvis man vil opleve det originale Piemonte i smag og oplevelser.

At sælge vine og delikatesser direkte til private kunder. Der anvendes følgende salgskanaler; web, salgsvogne, livsstilsmesser, markeder, arrangerede offentlige vinsmagninger, private vinsmagninger, Wine Makers Dinner og rejser.

Piemonte Vine & Delikatesser importerer alle produkter direkte fra meget små producenter. Produkterne skal være produceret i Piemonte, og det er vigtigt at de er af meget høj kvalitet. Sidst men ikke mindst er den personlige service (og humor) vigtig - så når man kommer hos Piemonte Vine & Delikatesser får man ofte en historie med om producenten af et givent produkt.