Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser.
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Piemontevine.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Piemontevine.dk. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Piemontevine.dk side, er denne af vejledende art. 

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Piemontevine.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Forsendelsen af varer sker med GLS. Leverings tid 1-3 dage. 
GRATIS levering sker ved personlig levering eller til NÆRMESTE GLS pakkeshop.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i  Piemontevine.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. 

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Piemonte.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.
Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Piemontevine.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret.
For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Piemontevine.dk har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via dankort, kreditkort, mobilpay eller bankoverførsel.

Alle priser i Piemontevine..dk - på web-adressen http://www.piemontevine.dk - er inkl. moms.

I forvejen nedsatte varer, rejser, vinsmagninger og vinklub er undtaget rabatter.

Fortrydelsesret
Piemontevine.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.


Oplysning om klagemuligheder.
Hvis du er utilfreds, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.
Alternativt kan du klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens center for Klageløsning, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby.
EU-kommisionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere bosiddende i et andet EU-land. Klage kan indgives via www.ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af kalge skal du angive vores mail adresse info@piemontevine.dk.

 

Piemonte Vine & Delikatessers datapolitik


Ejeroplysninger


Dette website udbydes af:
Piemonte Vine & Delikatesser
Langesvej 2

3400 Hillerød
Telefon: 5118 3037
e-mail: info@piemontevine.dk
 

Privatlivspolitik

Piemonte Vine & Delikatesser værner om dit privatliv og når du angiver dine personoplysninger til Piemonte Vine & Delikatesser stræber vi efter, at du skal føle dig tryg ved, at vi beskytter dine data. Derfor har vi udarbejdet en datapolitik hvor du blandt andet kan læse om vores cookiepolitik, persondatapolitik samt betingelser for modtagelse af nyhedsbreve og interaktion med kontaktformularer. Samlet giver det et billede af, hvordan vi registrerer dine personlige oplysninger, hvad vi benytter oplysningerne til, og hvordan dine oplysninger håndteres.

Persondatapolitik

Når du besøger piemontevine.dk og oplyser dine persondata, accepterer du samtidig vores persondatapolitik.

Piemonte Vine & Delikatesser indsamler persondata via (1) hjemmesiden når du bestiller et produkt. (2) når du tilmelder dig vores nyhedsbreve indsamler vi navn og e-mailadresse. (3) e-mail sendt til vores hovedmail og medarbejdere med formålet om den gode dialog

Brug af personoplysninger
Personhenførbare oplysninger gives kun til tredjepart, hvis det er nødvendigt for at kunne levere den service, aktivitet eller produkt som den registrerede har tilmeldt sig, og oplysningerne vil af tredjepart alene blive brugt til det konkrete formål. Vi indsamler personoplysninger bl.a. via de oplysninger du selv har givet os ved registrering eller køb.

Brug af billeder fra arrangementer
Piemonte Vine & Delikatesser bruger løbende billeder og video fra egne arrangementer og aktiviteter i digitale medier. Gennem billeder og video fortæller vi de gode historier fra arrangementer og videndeler og informerer om arrangementer og aktiviteter.

Piemonte Vine & Delikatesser offentliggør kun normale billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Deltagere ved Piemonte Vine & Delikatessers arrangementer giver ved tilmelding tilladelse til, at Piemonte Vine & Delikatesser må offentliggøre billeder og video fra arrangementet, hvor de er på. Det er kun ganske få arrangementer, hvor vi tager billeder og på disse oplyses det i forbindelse med tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til at Piemonte Vine & Delikatesser må bruge billeder fra arrangementet. Ønsker en deltager et offentliggjort billede fjernet, hvor vedkommende er på, kan der rettes henvendelse til Piemonte Vine & Delikatesser, og billedet fjernes fra internettet i det omfang det er muligt.

Opbevaring af data

Piemonte Vine & Delikatesser opbevarer data på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Vi gemmer dine personlige oplysninger med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Dine data kan kun tilgås af medarbejdere i Piemonte Vine & Delikatesser og deles kun med tredjepart i det omfang det er nødvendigt for at servicere den enkelte registrerede.

Piemontevine.dk er krypteret via Hypertext Transfer Protocol Secure (https) som sikrer, at den information, der indtastes eller indlæses på hjemmesiden, forhindrer uvedkommende i at tage den data, der kommer fra web-serveren til klienten.

Piemonte Vine & Delikatesser melder aktivt og øjeblikkeligt ud, hvis der er sket en lækage af personlige data, både til dig og til Datatilsynet.

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af formålet.

Betingelser for modtagelse af nyhedsbreve

Med vores nyhedsbreve ønsker Piemonte Vine & Delikatesser at skabe interesse for vores virksomhed. Vores nyhedsbreve indeholder blandt andet information om vores forskellige arrangementer, herunder vinsmagninger, rejser og messer samt meget mere samt generel opdatering på vores ydelser.

Ved din tilmelding til Piemonte Vine & Delikatessers nyhedsbrev accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger. Ligeledes afgiver du e-mailadresse og navn.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på ”unsubscribe” linket, der medfølger hvert nyhedsbrev eller sende din forespørgsel til den oplyste e-mailadresse. Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet, hvorefter de slettes hos Piemonte Vine & Delikatesser og vores databehandler.

Indsigt og klage
Du har ret til at få oplyst, hvilke informationer Piemonte Vine & Delikatesser opbevarer om dig. Hvis oplysningerne er misvisende, har du ret til at få dem korrigeret. Endelig har du ret til at få slettet oplysninger om dig hos Piemonte Vine & Delikatesser, såfremt disse oplysninger ikke længere er relevante. Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Kontakt
Piemonte Vine & Delikatessers dataansvarlige
Jørgen Hansson
E-mail: info@piemontevine.dk