Oplev det ægte piemonte

LUKSURIØSE VINREJSER TIL PIEMONTE

Vi arrangerer eksklusive vin- og gourmetrejser til Piemonte i det vidunderlige Norditalien. Vi har tre forskellige rejser du kan vælge imellem – alle med dansk guide på hele turen!

Om Piemonte Rejser

Med Piemonte Rejser får du en gourmetoplevelse uden lige! Vi garanterer vin og mad i absolut verdensklasse! Vi har planlagt alt ned til mindste detalje – alt du skal tage stilling til, er hvilken af vores 3 forskellige rejser du vil med på.

Langhe

På vores rejse til Langhe tager vi dig med på trøffeljagt i skoven og møder de små lokale producenter af vin og delikatesser i Piemonte.

LÆS MERE
Langhe med visit i Torino

På turen "Langhe med visit i Torino" kommer vi b.la. forbi La Ganghija, Malabaila di Canale, L’Astemia Pentita, Bricco Ernesto, og mange mange flere.

LÆS MERE
Et Andet Piemonte

På turen "Et Andet Piemonte” skal vi besøge flere vinproducenter, madmarkeder med delikatesser og smage en masse god mad og vin.

LÆS MERE
OM

Piemonte Rejser

Er destinationen for din næste eksklusive rejse Piemonte? Så er vores rejser helt sikkert noget for dig! Vi arrangerer eksklusive vin- og gourmetrejser til Piemonte i det vidunderlige Norditalien. Vi har tre forskellige rejser du kan vælge imellem – alle med dansk guide på hele turen! Vi besøger små lokale, eksklusive steder, hvor kvaliteten altid er i top, og stemningen er familiær og hyggelig. Med Piemonte Rejser får du en gourmetoplevelse uden lige! Vi garanterer vin og mad i absolut verdensklasse! Vi har planlagt alt ned til mindste detalje – alt du skal tage stilling til, er hvilken af vores 3 forskellige rejser du vil med på. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Piemonte Rejser er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2387).

DET SIGER VORES KUNDER

Læs et udvalg af hvad vores kunder synes om rejserne nedenfor, og ellers er der også mulighed for at læse flere anmeldelser på vores trustpilot profil.

Vi har rejst med Piemonte Rejser flere gange, og glæder os lige nu til at vi skal afsted igen til efteråret. Turene indeholder altid, udover den fantastiske vin og mad, en masse oplevelser vi ikke ville have fået hvis vi var rejst selv. Vi har været med ude og finde trøfler, vi har smagt 20 år gammel Barolo i vinbanken i Pollenzo og vi har spist en 6-retters middag i riddersalen på et slot i Canale, – derudover har vi mødt de sødeste mennesker, både blandt winemakers og de andre gæster. Noget af det vi personligt nyder mest ved rejserne, er at vi ikke skal bekymre os noget som helst andet end at nå flyet fra København til Milano, så klarer Jørgen og Bella resten, og de er med begge altid garanti for en dejlig ferie med fantastiske oplevelser .

- Dorthe & Per

Vi synes, at det at kalde en rejse med Piemonte Vine for en ”Vinrejse til Piemonte” er for snævert, det er en rejse ud i vin, mad, kultur og personlige møder med spændende vin- og madproducenter.
Ligeledes må man ikke glemme de gode restaurantbesøg, hvor vinene vi har smagt hos de vinproducenter vi har besøgt pares med den mad, som karakteriserer Piemonte.”

- Anja & Steen

Intens oplevelse af vinene, maden, menneskerne og landskabet!
På en fem-dages tur i Piemonte har jeg oplevet et sandt tour de Force af indtryk, smagsoplevelser, unikke mennesker og steder.
Man bliver budt indenfor hos piemonteserne og sidder bogstavelig talt ved højbordet til udsøgt menu i vidunderlige lokaler. Smager de mest udsøgte vine under kyndig vejledning af såvel vinproducenterne som piemontevins egen guide. Indkvartering på et lækkert lille hotel omgivet af vinmarker.
Disse ture kan jeg varmt anbefale!

- Tune Jensen